«Åpen dag» ble en trivelig dag :)

den

I går arrangerte jeg «åpen dag» kennel Bjørnulv for første gang.  Ideen fikk jeg i forbindelse med at jeg satt og oppsummerte antall valpehenvendelser det  siste året.  Hver gang jeg får en henvendelse så prøver  jeg etter beste evne å svare på henvendelsen på en god måte.  Det er mange av de samme spørsmålene som dukker opp, og det kan hende  at mine svar noen ganger bærer preg av litt «rutine».  Samtidig så vet jeg at det å kjøpe valp for valpekjøperen er et viktig valg.  Tross alt skal forhåpentligvis den «lille valpen» tilbringe ca 10 år sammen med den eller de  som kjøper den. Viktig for valpen og viktig for valpekjøperen…..Når jeg tenkte etter slo det meg at jeg etter en «valpesamtale»,alt for ofte, satt igjen med en følelse av at det er ikke sikkert at valpekjøperen forsto mine tanker, mål og «stammespråket» som vi hundefolk har.

Intensjonen med dagen var å få presentert meg, mine tanker om avl og hundetrening,  mål med oppdrettet, vise hunder jeg har avlet frem, og fortelle om/vise styrker og svakheter med mine avlstisper.  En ekstra bonus var det og få hilst på de aktuelle valpekjøperne.

Jeg synes det ble en trivelig dag. Mange interesserte folk og mange gode spørsmål. Håper at jeg har lykkes med intensjonen helt eller delvis 🙂

Takk til aktuelle valpekjøpere, og takk til de fra mitt oppdrett som kom og bidro !

2015-09-13 269_Watermark

2015-09-13 285_Watermark

Ida vom Dunklen Zwinger – Bilder fra funksjonsanalyse

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s