Valpeoppdatering + noen funderinger

den

Puh….Terra har det i hvert fall ikke travelt med å få ut noen valp…Jeg var sikker på og alt tydet på at den skulle komme natt til onsdag, men neida….Hun ligger ved siden av meg og tar det helt med ro….merkelige greier….har nok sammenheng med at det er bare en valp.  Alt virker for øvrig helt normalt, håper at dette ordner seg på naturlig vis så kjapt som mulig.  En ting er sikkert, Terra har nok sovet både mer og bedre enn meg de siste dagene :).

Jeg har fått noen forespørsler om hva som skjer med de to tyskimporterte valpene. Nei, jeg har ikke tenkt å ha begge selv. Den ene skal til Anders fra NRH som sto på valpeliste etter Terra.  Den andre skal i utgangspunktet til meg, men vil nok periodevis bli satt ut på for.

Tenkte jeg avslutningsvis skulle berømme rause og hjelpsomme hundevenner.  Det oppstod en vanskelig situasjon i dag, som gjorde at jeg trengte akutt hundepass.  Oddmund og Ann-Kristin  stilte opp på kort varsel, og ivaretok Terra mens jeg fikk ordnet opp i noe som gjorde at jeg får en mye bedre ferie.  Takk skal dere ha!   Godt å ha venner som stiller opp.

Jeg har gjort meg noen tanker i det siste. Hundesport er noe man ikke får gjort alene, derfor er det viktig å «fremsnakke» hverandre, både hverandres hunder og folk. Jeg ser veldig mange velfungerende miljø uten baksnakking, misunnelse tull og tøys.  Da kommer resultatene og man ser glade og trygge hundeførere som stortrives med hobbyen sin. Dessverre ser jeg også en tendens til at man ikke alltid er like snille i mot hverandre i dette hundemiljøet.  Jeg tenker at i verste fall vil hundesporten død ut. Skal man ha rekruttering til hundesporten, må miljøet være så bra at folk vil være en del av dette fellesskapet.  I den forbindelse har alle et ansvar for å sørge for at miljøet blir så bra som mulig.  Ha en trivelig og morsom hundehelg !

Ståle og Tex

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s