Roen senker seg, en liten stund :)

Aller først, tilbakemelding fra «malleschæfer» oppdretter Eileen er at Bjørnulvs Victor kjemper om maten,  og ser ut til å klare seg bra. «Tjukken» er ca 550 – 660 gram og er like stor som de minste malletispene i kullet som er 11 dager eldre. En schæfer med «Mallemelk». Ja, ja….blir det en dårlig hund har jeg i hvert fall noe å skylde på 🙂

Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke alle som bidro med delinger, gode råd og engasjement i forbindelse med «jakten» på en erstatningsmor for Bjørnulvs Victor.  Denne gangen viste hundemiljøet seg fra sin beste side :).

Mine Tysklandsimportplaner går på skinner, tidsskjemaet ser slik ut:

Vi kjører til Tyskland og henter de to tispene i løpet av uke 32.  Kjører deretter de to tispene til Danmark og plasserer de hos Jesper og Glenna.  Jesper og Glenna er hundeførere og eier hannhundene Frodo Vom Wolfsfriede og Froulunds Gangster. I mine øyne er det ikke mulig å få til en bedre løsning.  Jesper og Glenna er trivelige mennesker, genuint interessert i hund, og har en tilnærming og måte håndtere sine hunder på som jeg liker. Resultatene og atferden til deres hunder taler for seg selv.  Blide, åpne, omgjengelige hunder som har skikkelig «trøkk» når det trengs.  Jeg er veldig takknemlig for at nettopp de har sagt ja til å være forverter noen uker.

I slutten av september hentes valpene hjem.  En av de skal til Anders Sten Nessen(NRH).  Anders hadde bestilt valp fra meg, og som kjent gikk ikke akkurat det på skinner.  Da ble det en slik løsning.  Håper for Anders sin del at dette blir bra.

Valper etter Kent von der Wolfskralle/Fanny vom Dunklen Zwinger:

20160709_132658

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s