«Sjefen» på «Lambert»

I dag fikk jeg en sms fra en meget glad og rørt Lise Mari  Lise Mari har i dag hatt en helt spesiell opplevelse sammen med Jippi.  Men først litt historikk:  Lise Mari har passet dronninga Bjørnulvs Jippi snart i 2 år.  Jeg har hele tiden hevdet at Jippi kunne ikke fått det bedre, og jeg har sett at det har oppstått et helt spesielt forhold mellom Jippi og Lise Mari.  Jippi blir 11 år 4.august og er fortsatt sprek som en fole.  Lise Mari og Pål har sørget for at Jippi har hatt et meget aktivt og godt liv de siste 2 årene.

I dag gikk Lise Mari og Jippi sin sedvanlige luftetur rundt omkring på Lambertseter.  Jippi gikk som vanlig i sin egen verden og snuste på alt og ingenting…  Etter hvert nærmet de seg en tenåringsgjeng  som spilte fotball.  Uten foranledning skrek den ene til Lise Mari:  «Pell deg vekk, de gamle kjerring». Utrivelig selvsagt, men Lise Mari svarte rolig at hun gikk bare en luftetur med hunden.  Lise Mari fortsatt å gå rolig i den retningen huns skulle.  Tre av guttene kom da gående mot Lise Mari, aggressive, truende og spurte om hun skulle ha bank.  Da de kom nærmere knyttet de nevene og begynte å bokse i luften.  Situasjonen var med ett blitt svært utrivelig truende.  Jeg vet ikke hvem som ble mest overrasket, tenåringsguttene eller Lise Mari, men i løpet av et brøkdels av et sekund, hadde den tilårskommende blomsterluktende schæfertispa endret atferd.  Ved siden av Lise Mari eksploderte Jippi i et voldsomt raseri rettet mot guttene.  Et raseri så voldsomt som Lise Mari tidligere aldri hadde sett. Tenåringsguttene ble livredde, løp for livet og borte ble de…… :).  Kort sagt » du kødde ikke med matmor»!!

Båndet mellom Jippi og Lise Mari er vel om mulig enda sterkere. Lise Mari går trygt sammen med Jippi, men samtidig er det et ansvar og ha en hund som passer på. Men jeg er trygg på at det ansvaret tar Lise Mari, samtidig som jeg vet at Jippi ikke eksploderer i hytt og pine.

Jeg har hørt rykter om at det allerede er utdelt x antall godbiter og masse ekstra kos og kjærlighet i dag 🙂

4NfLaF2G99a9nUEaXiUvulKZ6pv6Fv8rC1yD5-5TwAs
Bjørnulvs Jippi
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s