Nye avlsplaner

Aller først gratulerer til Hilde m/Bjørnulvs Uro(Torneryds Qarsten/Bjørnulvs Jippi) som «klinte» til med en 5. plass i kl 1/Lydighet under Norsk Vinner for Schæfere.  Første konkurranse for ekvipasjen og 35 deltagere :).  Artig at en Bjørnulvs`s hund markerer seg på denne arenaen også :).

IMG_7797
Bjørnulvs Uro

Etter at Bjørnulvs Terra fikk bare en valp tidligere i sommer har jeg fått forespørsler om hvilke planer jeg har  for 2016/17.

Planene er som følger:

Ida vom Dunklen Zwinger(Goran van Serburus/Fanny vom Dunklen Zwinger)HD/AD fri parres på neste løpetid.  Høyst sannsynlig løper hun i november/2016. Ida hentet jeg i Tyskland for snart 3 år siden, og jeg husker enda hvor trygg hun fremstod på reisen hjem. Ida er en kraftfull tispe som fremstår som snill, åpen og tilgjengelig, har mye temperament, er miljøsterk og kan vel karakteriseres som mye hund.  Britt som eier og utdanner henne har startet med henne i NBF og har opprykk til klasse C.  Hovedmålet er utdannelse som redningshund og det kan se ut som om det er i rute.  Hannhund er ikke bestemt, men det arbeides hardt for å finne en hannhund som matcher henne. Frolunds Gangster er et alternativ som vurderes. Min kamerat Karl, som driver Dunklen Zwinger, har helsøsteren Ina.   Ina skal også parres til høsten, og jeg kommer nok til å lytte nøye til hva han foreslår.

IMG_9851

Bjørnulvs Terra(Alli vom Dunklen Zwinger/Bjørnulvs Jippi) parres våren 2017.  Høyst sannsynlig vil jeg bruke Froulunds Gangster.

Prosjektovervær, speilrefleks 118
Kristin og Bjørnulvs Terra

2016-05-26 18.38.31-1Bjørnulvs Ultra(Torneryds Qarsten/Bjørnulvs Jippi) parres høsten 2017. Ultra er under utdannelse som redningshund, og hun blir ikke parret før A – godkjenning er i boks. Hannhund ikke bestemt, men flere alternativ er under vurdering.

http://www.working-dog.eu/dogs-details/3062781/Bjornulvs%20Ultra

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s