Bjørnulvs Victor :)

For 17 dager siden måtte jeg ta keisersnitt på Bjørnulvs Terra(Alli vom Dunklen Zwinger/Bjørnulvs Jippi).  «lille» Victor var den eneste valpen i kullet, og da Terra overhodet ikke skjønte at hun hadde blitt mor, oppstod det en situasjon som ble litt prekær.  Løsningen ble å kjøre til Østfold til kennel Bergsprekken.  Eileen var raskt på tilbudssiden.  Hun hadde et «mallekull» som var 11 dager gamle.  Umiddelbart syntes jeg at aldersforskjellen mellom Victor og «mallekullet» fremstod som litt stor, men samtidig hadde jeg egentlig ikke så mange valg.

«Victor» ble lagt i en skoeske og fraktet til Østfold. Jeg var selvfølgelig veldig spent på hvordan dette skulle gå.

I Østfold ble jeg møtt av en meget hyggelig Eileen og en like hyggelig «malletispe».  Naturen er forunderlig.  Astis adopterte Victor umiddelbart og behandlet han fra første stund som nyfødt. I løpet av de i overkant av de 14 dagene som har gått har Victor fått «ekstraservice» både av Astis og Eileen.  Det er forunderlig og se hvordan Astis skjønner at det er aldersforskjell på Victor og sitt egne valper.

Det er også interessant at Victor i forhold til alder er tidlig ut på det det meste.  Han fikk øyne og tenner før tida.  Han er oppe og går, og spiser tørrfor….Arv eller miljø, eller begge deler?

I går var jeg i Østfold for første gang og så på vidunderet.  Victor ser ut som en bjørnunge, logrer og koser seg.  Han ser svært velfødd ut og når han ligger på magene ligner han til forveksling på en skilpadde. Victor vokser opp i et svært hyggelig miljø.  Mallevalpene fremstod som sosiale, trygge og der i gården er pregningen helt i orden.

Bjørnulvs Victor

Jeg kan ikke få takket Eileen nok, som tok på seg denne jobben! Kennel Bergsprekken.

Her en liten film av Victor og «favorittsøster»  Snurr film:  Bjørnulvs Victor(Froulund Gangster/Bjørnulvs Terra)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s