Tysklandstur :)

den

Oppsummering:  Trivelig tur, trivelig selskap, møtt mange trivelige folk, sett mange flotte hunder og har fått oppdatert kunnskap om hannhunder.  Takk til Karl for at jeg fikk muligheten til å kjøpe disse flotte valpene, og takk til Glenna og Jesper som har tatt på seg jobben som hundepasser/preger de neste seks ukene. Høydepunkt:  Gangster(far til Bjørnulvs Victor velter figurant på motprov:  Video

Endelig er Ståle og jeg hjemme etter å ha kjørt ca 2200 kilometer uten uhell.  Litt støl i skroget etter å ha tilbragt så mye tid i bil, men det er det verdt!

Ankom Hûhnfeld på fredags ettermiddag og ble møtt av min venn Karl, oppdretter gjennom mange år og innehaver av «von Dunklen Zwinger».  Ble en kjapp kaffe før vi tok en valpetitt, og som forventet så det ut som om at Karl har plukket ut gode valper etter mine «kravspesifikasjoner» :).  Vi fikk hilse på begge mødrene.  Fanny vom Dunklen Zwinger, mor til Nemo, har jeg sett flere ganger tidligere.  Joy vom Dunklen Zwinger fremstod som rene «lynvingen»,  det var i hvert fall ikke noe i veien med «speeden» :).

Denne gangen var jeg vel forberedt, og hadde laget meg en liste over alle hannhundene jeg lurte på, og de var ikke få….  Karl kjente selvfølgelig alle sammen, og nå er jeg oppdatert med den ferskeste informasjonen.  Karl dømmer ca 30 IPO prøver i året i hele Tyskland, så da får man en helt annen oversikt enn annen stakkar som er avhengig av working.dog…. Tok deretter en tur til fører/eier av Alli vom Dunklen Zwinger og Ina vom Dunklen Zwinger.  Alli er far til Bjørnulvs T – kull.  Ina er helsøster til Ida vom Dunklen Zwinger, så jeg var nysgjerrig på hvordan henne så ut, i og med at jeg skal ha kull på Ida.  Ina fremstod som en trivelig tispe, sosial og godt preget barn.  Hun var uten lyd og fremstod som temperamentsfull.  Ina har akkurat gjennomført en god Kôrung.

Ina Vom Dunklen Zwinger

Lørdags morgen kl 0530 hentet vi valpene.  Luftet de godt og kjørte av sted.  Bortsett fra litt spying i starten, var det ikke en lyd før vi ankom Esbjerg lørdag klokka 1700.

Søndag ble det DM – utdagelse i Vejen.  Mange flotte ekvipasjer og igjen blir jeg imponert over treningsfasilitetene i Danmark.  Store områder, hyggelig klubbhus og veldig mange svært trivelige folk.  Var så heldig å treffe oppdretter av Kennel Laguso, som har brukt Froulunds Gangster på en tispe.  Kortversjonen er at jeg endte opp med og bestille en valp derfra også :).

Jesper og Frode vom Wolfsfriede var prøvehund og Glenna startet med Froulunds Gangster.  Hverken Jesper eller Glenna var helt fornøyd med sine egne prestasjoner, men jeg fikk bekreftet det jeg allerede visste, de to hundene er gode hunder.

Nå er valpene igjen i Danmark hos Glenna og Jesper.  Jeg er veldig fornøyd med at nettopp de har påtatt seg denne oppgaven.  Bedre kunne det ikke blitt.

Jeg er spent på utviklingen og jeg gleder meg til å hente de to i slutten av september.

Nemo Vom Dunklen Zwinger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s