Tour de Bjørnulvs 2016 :) :)

Det har blitt en tradisjon at jeg lager en case for de som har nådd sine mål med sine hunder.  Jeg prøver og tilpasse casen til hundefører og hund.  Man kan vel si at casene etter hvert har utviklet seg til å bli nokså omfattende, og årets case er ikke noe unntak.

Denne gangen var turen kommet til Ida med politihunden Bjørnulvs R – Birk og Thomas med politihunden Bjørnulvs Salto.  Begge har samme far, Endy vom Karthago, mor er Bjørnulvs Jippi og Bjørnulvs O`Mira. Begge ekvipasjene tjenestegjør ved Hundetjenesten Oslo Politidistrikt.

IMG_9930IMG_7346

De fikk selvfølgelig en forutsetning med et kriminelt utgangspunkt.  Casen var lagt opp som en konkurranse og delt opp i to deler.

Første del var en sporkonkurranse.  Det ble lagt opp to parallelle spor som gikk opp og ned Varingskollen(Varingskollen er en alpinbakke).  De gikk opp Olaløypa og ned Kariløypa (Varingskollen).  Det er langt og bratt. De startet likt og det var lagt ned sju gjenstander + slutt. Thomas og Salto var klart best i denne øvelsen.  Gikk raskest og plukket samtlige sju apporter, «stjal» slutten til Ida og fikk også sin egen slutt.

Del to var en miljøanholdelse.  Anholdelse gikk over elv, og hundefører måtte over samme vei som hunden.   Bedømmelsen startet fra det øyeblikk hunden ble sendt, og avsluttet når det ble meldt kontroll. I denne øvelsen var Ida og Birk klart best, effektiv anholdelse og raskest kontroll.

Jeg er imponert over trøkket, positiviteten, engasjementet og kvaliteten til de to ekvipasjene.

Jeg er også takknemlig og imponert over alle de som stiller opp og gjør dette mulig.  Takk til dronefører Andre, filmskaper Yvonne, sporleggerne Ada og Kristin og figurant John Arne for all hjelp.  Takk til publikum  for at dere gjorde dette til en trivelig dag 🙂

Yvonne har jobbet hardt og her er sluttproduktet:  TOUR DE BJØRNULVS 2016!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s