Kennelsamling høsten 2016

I helga ble det arrangert en høstsamling for valpekjøperne i Osloområdet.

På grunn av skiftende vær ble det i hovedsak innendørs.  Hunder fra nesten samtlige kull var representert.  Stor stas at oppdrettets eldste «dronninga» Bjørnulvs Jippi, 11 år, var med og viste sine gamle kunster både innendørs og utendørs :). Jippis barnebarn Bjørnulvs Victor, 4 mnd, var også med.  Aldersforskjellen på det to hundene gir en  påminnelse om at jeg har drevet med oppdrett av schæfer en stund :).

Trønderlag sommer 2013 252bjornulvs-victor-nrh

Igjen fikk jeg bekreftet om hvor heldig jeg er med valpekjøperne.  Blir imponert når valpekjøpere kjører fra Ålesund for og komme på en helgesamling i november…. Samtlige valpekjøpere trener jevnt og trutt og alle når sine mål en etter en.  Imponerende!

Bortsett fra Bjørnulvs Victor så er de yngste hundene fra oppdrettet rett  i overkant av 2 år.

For meg som oppdretter har det vært helt nødvendig men en liten «pause» for og se om jeg er på rett vei.  Selvfølgelig veldig subjektivt så synes jeg at «bunn nivået» på hundene ser ut til å holde et godt brukshund nivå.    Gjennomgående ser det ut til å være sosiale, arbeidsomme, miljøsterke og nervesterke hunder.  Det er jeg veldig godt fornøyd med :).

Gjennom sommeren og høstens kennelsamling har jeg fått de svarene jeg har vært ute etter.  Jeg kommer til og fortsette med oppdrett gjennom de linjene jeg har hatt og har troen på.  Den ene linjen vil være gjennom min egen morslinje – Bjørnulvs Tippen – Bjørnulvs Grappa – Bjørnulvs Jippi……. og den andre vil være gjennom morslinjen Desch von der Adelegg – Tara von der Adelegg – Fanny vom der Dunklen Zwinger….

Her er noen av ekvipasjene som var med i helgen:

Kennelsamling høsten 2016

 

Takk for en veldig trivelig helg :)!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s