Danmarkstur

Da er det rett før jeg drar til Danmark for og parre Ida vom Dunklen Zwinger(Goran van Serburus/Fanny vom Dunklen Zwinger) med Froulund Gangster(Endy vom Karthago/Nadin Vom Baronenwald.

I dag morges fikk jeg ansvaret for Ida av eier Britt Unni, og jeg kunne selvfølgelig ikke la være….måtte bare trene og teste litt 🙂

Resultat:

Speed        «check»

Klipp og grep «check» 🙂

Miljø: Glatte gulv, mørke rom, trapper «check»

Kamplyst «check» 🙂

Førbarhet «check»

Det sosiale «check»

Patrulje – overvær «check»

En liten filmsnutt av Ida vom Dunklen Zwinger

Det som kanskje imponerer mest er hvor genetisk klipp og grep  er nedarvet i hunden.  Hun har trent med fille 4 – 5 ganger i løpet av sitt tre årig liv.  Med fremmed fører har hun en stigning på kort tid som er bare helt «hærlig»!  Etter at jeg hadde kjørt henne en runde foran Hundetjenesten på slutten av dag, fortalte jeg at  Ida var redningshund.  Da kom de kjapt:  «ikke nå lenger» :).  Er litt usikker på om Britt Unni er klar for og selge denne hunden, men jeg tror den skal tilbake til Ålesund :).  Torsdag morgen drar jeg til Danmark, og jeg gleder meg til og treffe Glenna og Jesper igjen.

Jeg synes også at det er morsomt at Ida`s helsøster Ina akkurat er parret.  Ina eies av min gode venn Karl, som driver oppdrettet vom Dunklen Zwinger. Ina er parret med Henrik vom Wolfsheim:  Stamtavle

Halvsøster til Ida(samme mor):

"Dogs for all"
«Dogs for all» Foto AKV
Reklamer

Én kommentar Legg til din

  1. Cato Holm sier:

    God tur Tor. Den kombinasjonen har jg veldig god tro på. Der kan det bli flere patruljehunder. Til stor glede for de som får hånd om en fra kullet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s