Julehilsen fra «jyplingene» :)

Nemo og Kristin
Nemo og Kristin

I løpet av året er det kommet tre nye tilskudd til «Bjørnulvsklanen». Det er: Nemi vom Dunklen Zwinger(Kent vom Wolfskralle/Fanny vom Dunklen Zwinger), Vilje(Doris) vom Dunklen Zwinger(Black Jack von der Teufelskehle) og Bjørnulvs Victor(Froulunds Gangster/Bjørnulvs Terra).

I går hadde vi en lekeøkt med Vilje og Nemi.  Hundene er bare 6 måneder, så jeg er opptatt av at hundene skal ha det moro, de skal stimuleres, få gode opplevelser som igjen skaper positive forventninger. Her  følger en liten videosnutt av gårsdagens lekeøkt, sjefsleker er Oddmund.  VIDEO 1 (AKV)

Jeg er helt avhengig av mål hvis jeg skal motiveres for og trene hund.  Denne gangen har jeg bestemt meg for å jobbe mot godkjenningsprogrammet for patruljehunder i politiet.  Nemi trenger nødvendigvis ikke og bli politihund, men jeg synes det er interessant og trene mot de sertifiseringskrav som gjelder nå. Etter at Nemi fikk tenner for knapt en måned siden har vi jevnlig trent litt bittutvikling på jobben.  På tirsdag fant vi ut av tiden var moden for og presentere henne for sleeves.  Her er resultatet:

VIDEO 2

VIDEO 3

Jeg er veldig fornøyd med denne hunden. Alltid blid, sosial, lettlær, speed, er miljøsterk, belastbar og har masse energi.  Gleder meg til fortsettelsen.

Det trenes bra i vest også.  Bjørnulvs Victor er bare 5 måneder og midt i tannfelling, men det ser da ut som om at han er stødig i miljøet….. :

VIDEO 4

VIDEO 5

Det er kanskje flere som lurer på hvordan det går med Ida vom Dunklen Zwinger.  Det er bestilt ultralyd 29.12.2016 kl 1000, så da er det bare og vente i spenning… 🙂

God jul til alle hundevenner.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s