Bjørnulvs Jarrox 04.08.2005 – 6.1.2017

den

Bjørnulvs J – kull ble født 4.8.2005.  Far var Melano Cap Arkona og mor var min egen tispe Bjørnulvs Grappa. Jeg regner dette kullet som mitt ordentlig første kull.  Kullet bestod av to hanner og en tispe.

Bjørnulvs Jippi, Bjørnulvs J – Flint og Bjørnulvs Jarrox:

bjornulvs-jarrox

Bjørnulvs Jarrox

Jeg husker at jeg var veldig glad da Kjell Petter meldte seg som valpekjøper.  Jeg var veldig imponert over det han hadde fått til med den hunden han hadde. En Lanseer i elite lydighet!!  Jeg ble ikke noe mindre imponert da jeg så hvor mye trening og energi Kjell Petter investerte i Jarrox.

Sist fredag måtte Kjell Petter og Aasveig gå den tunge veien til veterinæren i og med at det ikke lengre var forsvarlig ut ifra et dyrevelferdsperspektiv og la Jarrox leve.

Men, Jarrox har hatt et langt og fantastisk liv.

Eierne er de beste til og beskrive dette: «Da var det dessverre vår tur til å ha den kjipeste turen til dyrlegen. Jarrox har gitt oss mange gleder, utfordringer og sikkert nok noe hodebry. Men det siste husker vi nok ikke nå. Han har vært et arbeidsjern når Kjell Petter ville at han skulle ha den knappen på. Hadde sin debut i forsvaret bare 8 uker gammel. Utenom forsvaret, har det vært både lydighet og ipo. Vært med på 2 NM, med en beste plassering som nr 7. Hatt masse glede i og trene med Jarrox.
For Aasveig sin del, en flott tur kamerat. Fikk også være med henne på jobb. Slik at elevene fikk trening med hund. For Erlend og Nicholai en bror på 4 bein som dei har vært så heldig og fått vokse sammen med. Gitt dei forståelsen av hvordan det er å ha hund. Både på godt og vondt. Dei har fått lekt, badet og brukt Jarrox som hodepute. Drog dei på ski og var gatens trekkhund på akebrett. Til stor glede og hyl. Jarrox viste hvem som var sjefen når nok var nok. Å tuslet fornøyd til plassen sin når det vart for masse kos og jobb med ungene.»

bjornulvs-jarrox-og-kjell-petter

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s