Miljøtrening!!

den

Onsdag kveld fikk jeg tilbud om og trene i lokaler som hvert øyeblikk skal rives.  1200 kvadratmeter inneholdende det meste av miljøutfordringer og søksmuligheter er for oss nerder, veldig nære «paradis» :).  Takk til Arild som jevnlig tenker på oss. Hundenerder som trener hund i retning tjeneste er helt avhengig av gode samarbeidspartnere.

Jeg synes  vi har fått maksimalt ut av lokalene.  Vi har tatt utgangspunkt i nivået på de forskjellige ekvipasjene.  Vi har trent meldinger, generalisert meldinger, kjørt veldig lange søk, kjørt flere hunder i søk samtidig og laget flere ukjente oppgaver.

Nemi vom Dunklen Zwinger har trent søksutvikling, melding og fått kjørt seg skikkelig i miljøet.  Jeg er veldig fornøyd med progresjonen.  AK har laget en video av helgens trening, jeg er veldig fornøyd med den aller siste sekvensen i filmen:

Nemi vom Dunklen Zwinger(åtte og en halv måned):  MILJØ 

Bjørnulvs Ultra begynner og fremstå som en solid hund.  Hun har stor forståelse for oppgaven innerundering, tåler lange søk, meldingene er godt generalisert og er sterk i miljøet. Ekvipasjen holder en stø kurs mot målet som er godkjent redningshund til sommeren.  Vi har den senere tiden strukket stikken lengre og lengre, og da er det viktig og gå tilbake og befeste plattformen.  Siste økt i dag ble benyttet til og kjøre opp meldingen.  Bare morsomt 🙂

Bjørnulvs Ultra(Torneryds Qarsten/Bjørnulvs Jippi) MELDING

Det er en god følelse og starte uka, med fornøyde hunder!

Må bare ta med et bilde av to Bjørnulvere:  Q – Cash(Brax von der Wilsdruufer Flur/Bjørnulvs Jippi og Victor(sort) Froulunds Gangster/Bjørnulvs Terra).  Cash er snart åtte år og godkjent redningshund, Victor er snart åtte måneder og redningshundeaspirant.

To Bjørnulvere :)
To Bjørnulvere 🙂
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s