Sportreningen er i gang – nye avlsplaner :)

Det er så deilig med vår, da kan jeg virkelig dra på skikkelig med sportrening.  Ser ut som spor ligger veldig lett for Nemi vom Dunklen Zwinger, så da er det bare for føreren og trene riktig eller kløne det til …. 🙂

Det kan også se ut som om spor ligger lett for Bjørnulv Ramp`s sønn, Fant også. Hundefører Oddmund begynte sportreningen tidlig denne uken, og resultatet kan dere se her:  Fant på sporet (sjekk vinkelen på slutten 🙂 )

Tidligere i uken annonserte jeg Terra`s avlspartner Arek vom Pentavita. Året 2016 var ikke akkurat noe suksessår for oppdrettet.  To tisper som ble parret, og resultat ble en valp.  Jeg har derfor bestemt meg for og kjøre litt på fremover.

Til høsten/vinteren blir muligens Bjørnulvs Ultra parret. Det er avhengig av at godkjenningen som redningshund går i orden i løpet av sommeren/høsten.  Jeg har også tenkt og parre redningshunden Ida vom Dunklen Zwinger igjen.

Hanner som er under fortløpende vurdering er:

Henrik vom Wolfsheim, f. 220512, AD/HD fri Schh 3, FH 2.  Ida`s helsøster Ina blir parret med denne i løpet av kort tid og jeg er spent på hva den kombinasjonen bringer.  STAMTAVLE

Arando van de Bokseranch, f. 250912, Nederlandske KNPV linjer.  Jeg har sett flere avkom etter denne som tegner bra,  Vurderes fortløpende, er avhengig av og se noen røntgeresulateter også, selv om kullverdien er veldig bra. STAMTAVLE.

Frodo vom Wolfsfriede, f.210712, UHP, IPO 3.  En hund som jeg har sett flere ganger.  Jeg har sett avkom etter han også som tegner bra.  Ikke minst er han etter linjer jeg liker.  STAMTAVLE.

Men, det er lenge til høsten, og kjenner jeg meg rett blir det vel noen timer med undersøkelser før jeg lander….. 🙂

Kristin og Bjørnulvs Terra
«Bestevenner»

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s