Kennelsamling 2017 – Sølen :)

den

Da er «vårens morsomste eventyr» over.  Årets kennelsamling ble arrangert på Sølenstua sist helg.  Rett i overkant av 20 deltagere var innom i tidsrommet 16.5.2017 -21.5.2017.  Deltagere ble delt i tre lag, henholdsvis en IPO – gjeng og to rundering/sporlag.

Flere av valpekjøperne skal sertifiseres, konkurrere eller regodkjenne i løpet av sommeren, så målrettet trening på brukshundeøvelsene ble prioritert, men vi fikk også tid til «Minichallenge» og case. Fire av deltagerne har meldt seg på Challenge, og det var da naturlig og arrangere en liten konkurranse for og forberede deltagerne best mulig 🙂

«MiniChallenge» 🙂

Britt Unni m/Ida, Hege m/Twist og Mona m/Nero

Apportering av ukjent gjenstand:

Ida apporterer

Hopp over hinder:

Bjørnulvs Twist

Lydighet:

Hege og Bjørnulvs Twist

Case 🙂

Casen var lagt opp som en «teamøvelse».  Torild, Martin, Lill, Ronny, Mona, Asbjørn, Hilde og Bente fikk en case som de måtte løse sammen. De jobbet beinhardt fra 1400 – 1730 og klarte å finne to «rømlinger» etter og ha gått spor i nesten fem kilometer.  Fire av hundene var i arbeid, mens andre ledet, var loggfører eller prøvde og avskjære «rømlingene».  Moro 🙂

Alle samlinger inneholder en bolk med felleslydighet:

For meg er denne helga veldig viktig.  Det gir meg en pekepinn på hvordan avlsarbeidet mitt utvikler seg, og det gir meg motivasjon til og avle frem flere forhåpentligvis gode hunder.  Jeg gleder meg nå til sommerens valpekull.  Håper virkelig at jeg denne gangen får frem et skikkelig kull.  Bjørnulvs Terra parres til søndag.

Takk for nå «gjengen».  Takk for at dere bidrar med god stemning og for at dere står på for hverandre.

Jeg er imponert over all den tiden og det arbeidet dere legger ned i hundene dere. Veldig bra!. Lykke til alle dere som har et eller annet mål dere skal nå i løpet av sommeren/høsten.

Takk til AK for alt arbeid som er nedlagt i forbindelse med arrangementet og alle de fine bildene!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s