Trist dag…

Sist uke måtte Ronny dessverre si farvel til Bjørnulvs Q-Cash(Brax von der Wilsdrufer Fluur/Bjørnulvs Jippi).

Jeg husker Cash godt i valpekassa.  Han var en av 7 hanner, og jeg var i veldig tvil om den hunden.  I forhold til sine 6 brødre var han litt «stusselig», og jeg var lenge i tvil om dette var en hund for Ronny.  Heldigvis hadde Cash en rask utvikling de siste dagene før levering, slik at jeg valgte og levere den til Ronny.  Jeg hadde kjent Ronny en stund, og var veldig glad for at han valgte meg som oppdretter. Sammen med Cash har Ronny hatt en rivende utvikling som hundefører.  Som for de fleste andre har ikke alt gått på skinner, men jeg mener at Ronny og Cash har utviklet seg sammen og blitt veldig gode.  Ikke minst har de imponert mange på spor på alle underlag.

Ronny er svært hundeinteressert, treningsvillig og målbevisst. Ikke minst så er han som person trivelig, hjelpsom og en type som «vil andre vel».  Ronny har stor betydning for miljøet i «Bjørnulvsklanen».

Jeg er veldig glad for at Ronny har kjøpt enda en hund fra meg, Victor.  Jeg er sikker på at dere to også vil bli en ressurs for lokalmiljøet og Norske Redningshunder. Lykke til videre.

Ronny er den beste til og beskrive forholdet til sin hund: «Måtte idag ta farvel med min beste venn og treningskompis gjennom de siste 8 årene. Cash har vært en fantastisk god hund og trene med og har vært en fantastisk kompanjong som aldri lot seg forstyrre av andre ting når han var på jobb på mange leteaksjoner. Og med 2 funn av savnede i sin karierre som redningshund må jeg si at han har gjort sin jobb bra. Cash skulle regodkjennes som redningshund nå i år og delta på The Challenge.
Slik ble det altså ikke ,Cash vokter nå antageligvis perleporten så da er det nok stengt der en stund.
Vil takke alle som har hjulpet oss opp og frem de siste 8 årene. Og en ekstra stor takk til oppdretter Tor som hadde troen på at jeg skulle oppnå noe med denne hunden. Tusen takk
Cash sovnet stille inn med en kong i munnen idag.
Hvil i fred Cashern»

Ronny Bunæs m/Q – Cash

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s