«Dronninga» Bjørnulvs Jippi – 12 år

den

Selve «Dronninga» Bjørnulvs Jippi(Melano Cap Arkona/Bjørnulvs Grappa) er 12 år i dag. Kortversjonen er at det er så langt den beste avlstispen jeg har hatt.  Hun er mor til Q-kull, R-kull, T – kull og U – kull.  Hun har avlet friske gode individ, men mentalt svært gode egenskaper.  Det har blitt flere gode tjenestehunder i politiet/forsvar, flere redningshunder og konkurransehunder. For ei fantastisk tispe, det er tvilsomt om jeg får en slik en igjen.  Gratulerer med dagen!!

Bjørnulvs Jippi 🙂

De siste årene har Jippi bodd hos Lise Marit. Bedre alderdom kunne Jippi ikke fått.  Lise Mari og hennes kjæreste har gitt henne den oppmerksomhet og trim som hun fortjener.  Jeg har ikke hatt muligheten til og følge henne opp som dere har gjort.  Tusen takk skal dere ha!

Lise Mari beskrivelse sier det meste:

«Jippi er 12 år (!) idag👑. Gratulerer så mye med dagen, verdens BESTE hund. Du har en personlighet som jeg digger -supermorsom, trygg, snill, men også gata’s sjef.

Du er vanvittig sprek! Jeg gir meg ende over, faktisk! Du er på ørten turer, herjer med kong både på land og i vann. Og som veterinær Hanne K.N sa etter en massasjebehandling av deg: «Det er sjeldent jeg ser en så sprek schæfer i den alderen der».💪🏻👏🏻😃.

Dagen blir feiret med wienerpølser, griseører og løpetid😅😫🙊. Håper det står bra til med Jippis barn og barnebarn😃

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s