Avlsplaner Frodo vom Wolfsfriede/Ida vom Dunklen Zwinger

den

I løpet av  ca en uke parres:

Ida vom Dunklen Zwinger(Goran van Serburus/Fanny vom Dunklen Zwinger), fri AD/HD som resten av kullsøsknene, godkjent redningshund sommer, BH, bestått funksjonsanalyse, konkurrerer NBF/LP, gul sløyfe NKK utstilling.

Schæferkjennere som er over middels interessert i linjer «hever øyenbrynene» over at det finnes en tispe med disse linjene langt her nord 🙂

Stamtavle: Ida vom Dunklen Zwinger

Far, Goran van Serburus:  Video

Ida`s morslinje som går over Pike del lupo Nero og ikke minst Tara Adelegg er en linje som har avlet svært mange gode hunder i Europa.

Ida er en hund som er snill mot folk og dyr.  Hun fremstår som svært nervesterk, miljøsterk, har stor arbeidslyst og søkslyst.  I og med at hunden primært er redningshund er det i treningen ikke fokusert på bitt, grep og kamplyst.  Jeg har sammen med andre kompetansepersoner sjekket det ut, og kortversjonen er JA, det er tilstede :).

Ida parres med:

Frodo vom Wolfsfriede(Endy vom Karthago/Day von der Teufelskehle)fri AD/HD, IPO 3, UHP.  Frodo er sort og er en middel stor hannhund som er målt til 63,5 cm høy/37 kilo. Han er en kompakt hund, godt fysisk bygd og er kort i ryggen

Stamtavle: Frodo vom Wolfsfriede

Frodo har hatt ca 15 parringer.  Flere kjente oppdrettere har brukt han som kennel Metla, kennel Torneryd og kennel Sch-ca.  Det er flere avkom som er under utdanning som tjenestehunder i politiet både i Danmark/Norge.

Jeg har valgt denne hunden fordi jeg liker linjene og jeg tror hunden passer godt til Ida.  Frodo`s far, Endy vom Karthago er far til mitt S og R kull.  De fem hannhundene i de to kullene har samtlige bestått og gjort gode mentaltester i politiet.  Tre av de er aktive tjenestehunder i politiet i dag. Frodo har jeg sett flere ganger både i hjemme og treningssituasjonen.  Frodo fremstår som nervesterk, åpen og tilgjengelig og er en meget driftig hund. Han fremstår fremfor alt som svært trivelig, og det er viktig.

Bestillinger på kullet mottas.

PS:  Bildene av Frodo er tatt av Lena, kennel Tornerys sist helg

Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. Cato Holm sier:

    Denne kombinasjonen er svært interessant Tor!

  2. Charlotte Haahr sier:

    «Frodo» WOW altså!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s