Valpespam…en oppvekst litt utenom det vanlige….

den

For tre og en halv uke siden kom Bjørnulvs Wader(Bjørnulvs R – Birk/Ida vom Dunklen Zwinger). I og med at han var alene måtte han selvfølgelig taes med keisersnitt.  Det medførte at mor ikke skjønte at hun var blitt mor.  Det er i slike situasjoner man er glad for at man kjenner folk som stiller opp. Wader ble levert seint en lørdagskveld midt i Oslo sentrum til Monica og Tom.  De driver schæferoppdrettet kennel Fjella. De hadde et schæferkull som hadde rukket og bli 19 dager, men de hadde trua på at mor til kullet ville adoptere denne valpen uten problem.  Og sånn ble det.

Bare så det er sagt. Jeg setter umåtelig pris på at dere(Monica og Tom) stilte opp på så kort varsel, og for den jobben dere gjør!

30594771_10211917655198685_6580518169583026176_n

Jeg får stadig oppdateringer over Wader`s utvikling. I dag fikk jeg en interessant video.  Vi har vært spent på aldersforskjellen, mellom Wader og de andre valpene i kullet.  Hvilken betydning har det?

Oppdretter Monica gjør en kjempejobb. Hun har «parret» Wader med den minste tispa i kullet. På videoen er Wader tre og en halv uke, tispevalpen er som tidligere nevnt 19 dager eldre. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt en valp på tre og en halv uke som beveger seg slik og fremstår så langt fremme mentalt…Antar at dette skyldes en kombinasjon av linjer og oppvekstsvilkår. Wader åpnet øynene og fikk tenner tidligere enn normalt.  Dette synes jeg er interessant.

BJØRNULVS WADER 3 UKER(GRÅ VALP)!!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s