T kullet

T kullet født 30.07.2012

MOR

Jippi00Bjørnulvs Jippi, hun er etter Melano Cap Arkona, A/AA, HD ZW 73, SchH 3/Bjørnulvs Grappa AD A/HD B, godkjent mentaltest fra politiet (nark/patrulje), LP 3 og NBF B.

Bjørnulvs Jippi er fra et AD/HD fritt kull og hennes 2 brødre er godt utdannet (se J-kullet).

Jippis morslinje er en blanding av utstilling og brukslinjer (Se lenger ned på siden). Farslinjen er rene brukslinjer som går over den velkjente Nick von der Heiligenbøsch og gjennomavlede Busecker Shloss linjer.

Jeg vil satse på Jippi som avlstispe i fremtiden. Hennes sterke sider er jakt, kamp, god arbeidsmoral, miljø og søk. Hun har også god motorikk og er meget smidig. Hun er rett og slett en trivelig hund å arbeide med.

Video av Jippi i arbeid.

FAR

Alli vom dunklen Zwinger1Alli vom dunklen Zwinger a1/ED-a (ZW 75), SchH3, Kkl. 1. (Quasimodo vom Rosseleck X Tara von der Adelegg).

Viser til stamtavle: Alli vom Dunklen Zwinger. Gode bilder og kåring av Alli finne du her, under Deckrûden. Alli har avlagt IPO 3 prøve med følgende resultat: A 99 B 97 og C 95 totalt 291p.

Årsakene til at jeg bruker denne hunden er flere.

1: Jeg har sett selv både han og søsteren i Tyskland. Virkelige tiltalende hunder begge to. Jeg overvar Alli`s Schh 2 prøve og den gjorde inntrykk.

2: Alli har en meget spennende stamtavle. Jeg har tidligere vurdert å bruke hans far Quasimodo vom Rosseleck,3 x BSP,hd indeks 69! i avl, men han er solgt til England. Bilde og stamtavle av Quasimodo. Jeg har også tidligere prøve å få tak i valp etter Alli`s mor Tara Adelegg hd – index 72, men kullene etter henne er bortbestilt lenge før hundene blir født.

3: Hele kullet til Alli er hunder som er utdannet og de er frie for AD/HD alle sammen. Her er forresten Alli`s bror, Ando vom dunklen Zwinger (under Rüden) og søster Amy vom Dunklen Zwinger, som allerede er i avl.

4: På denne stamtavlen finnes det en rekke hunder både på mor og far siden som har gjort seg bemerket både i avl og konkurranse som:

– onkel til Alli, Quincy vom Rosseleck (farslinjen)

– onkel til Alli, Zico von Adelegg (morslinjen)

– onkel til Alli, Tyson von Adelegg (morslinjen)

5: Alli har til tross for sin unge alder hatt flere parringer og hans helsøster Amy har ett kull som ser meget lovende ut.

Valper

Terra Bjørnulvs Terror Terra
Eier: Kristinhttps://bjornulv.wordpress.com/2015/05/24/super-valpepreger-og-na-super-hundetrener-gratulerer-kristin-og-terra/

BH, LP klasse 1, Avkl

 Tex1 Bjørnulvs Tex
Eier: Ståle

Godkjent NRH Sommer/Vinter

Bjørnulvs turbo
Bjørnulvs turbo
Bjørnulvs Turbo
Eier: Børge

Godkjent NRH Sommer/Vinter

Bjørnulvs Talia
Bjørnulvs Talia
Bjørnulvs Talia
Eier: Kaiahttps://bjornulv.wordpress.com/2015/01/17/kaia-talia-og-u-millalitt-a-pusle-med/
 Tito Bjørnulvs Tito
Eier: Asbjørn

Godkjent NRH sommer/vinter

 Tzarox Bjørnulvs Tzarox
Eier: Kristoffer
 last ned Bjørnulvs Tim
Eier: Forsvarethttps://bjornulv.wordpress.com/2015/02/11/noen-ganger-bommer-man-bjornulvs-tim/

Godkjent militær tjenestehund

 004 Bjørnulvs Twist
Eier: Hege

konkurrer NBF

A spor/Rungering

 IMG_1445 Bjørnulvs Tzar
Eier: Martin

Godkjent NRH sommer/vinter

Reklamer