V kullet

V kullet født 11.07.2016

Les mer om kombinasjonen her: http://www.working-dog.eu/breed/Kennel-Bjornulv-87822

M2016-09-16-16-30-55-1OR

Bjørnulvs Terror Terra (Alli vom Dunklen Zwinger/Bjørnulvs Jippi)

Bjørnulvs Terra er trent av min datter og er etter Alli vom Dunklen Zwinger/Bjørnulvs Jippi.  Terra har åtte kullsøsken. Samtlige ni i kullet er fri foran.  En hanne har svak grad HD, og en tispe er avlivet på grunn av sterk grad HD, noe som høyst sannsynlig er en skade etter et hopp ifra 2. etage som unghund.

Terra er en liten «snerten» sosial, håndterbar  og tilgjengelig tispe på ca 26 kilo.  Hun har mye temperament og er råsterk i miljøet. Hun har stor jakt, middels kamp og har stor søkslyst.  Dette er en arbeidshest. Samtlige søsken er merittert innen redning, brukshund eller på vei til et eller annet mål…🙂.  Mer info om kullsøsken finner dere HER.

Videosnutt av innhopp/kamp finner dere HER

Videosnutt av Terra går spor(ca 18 mnd) finner dere HER

Videosnutt av Terra – melding HER

Stamtavle working dog: BH Bjørnulvs Terror Terra

 

Gangster hodebildeFAR

Froulund Gangster

Froulund Gangster f, 21.6.2013 HD AA, AD Fri, IPO 2 etter Endy vom Kartago, sch 3 AD/HD fri, HD indeks 79/Nadin vom Baronenwald, Sch 3/Ipo 3, AD/HD fri, HD indeks 71. Gangster har 3 kull søsken.  3 av 4 i kullet er røntget og de er fri foran og bak. Gangster er 35 kilo og 63,5 cm høy.

Hva er årsaken til at jeg bruker akkurat denne hunden? Jeg har i helga vært i Danmark og  sett på noen hunder, deriblant denne.  Jeg har lenge vært ute etter hunder som kan tilføre det som jeg mener Terra mangler, og det er ikke så lett og finne.  Jeg har tidligere brukt Gangsters far, Endy vom Karthago, med hell, så jeg har hatt i bakhodet at det er linjer som tidligere har vist seg å passe til mine tispelinjer. Samtlige 5 hannhunder som jeg har fått i forbindelse med tidligere kull etter Endy vom Karthago, har gjort gode mentaltester i politiet, og 3 av de er godkjente tjenestehunder.

 

Valper

 bjornulvs-victor-nrh

Bjørnulvs Victor

Eier: Ronny

 

Reklamer